Translate

diumenge, 12 de juny del 2016

Arriba Sánchez Flores amb un fitxatge sota el braç

La gent demanava que es desbloquegés ja el tema de l'entrenador, però els dies passaven i res semblava moure's. De tècnics en sonaven molts i tots amb idees molt diverses, quelcom que encara neguitejava més a una afició que començava a plantejar-se si realment el club sabia cap a on anava.

De totes maneres, des de fa uns dies que va començar a sonar amb molta força Quique Sánchez Flores. A mesura que passaven els dies semblava més evident la seva contractació, però no arribava l'anunci, i just dimarts, quan es va filtrar que l'entrenador madrileny era la primera opció de Monchi per substituir a Emery al Sevilla, van saltar totes les alarmes a Can Perico. Però si més no, el Sevilla s'hauria retirat de la pugna ben aviat per la impossibilitat d'arribar a igualar la suculenta oferta de l'Espanyol, qui dijous al matí, de fet, ja va fer oficial la contractació del tècnic.

Quique Sánchez Flores, que fins aquest estiu entrenava al Watford anglès, és un entrenador amb experiència tant fora com dins de la lliga espanyola, a on ha entrenat a equips com el Getafe, el València, o l'Atlètic de Madrid, amb qui va guanyar una Copa del Rei i una Europa Legaue.

Sánchez Flores, que arribarà amb els seus dos ajudants habituals, i entre els tres, percebran una xifra superior als tres milions d'euros, es posarà a treballar imminentment en la planificació de la temporada vinent, i podria desbloquejar molts fitxatges que fins ara estaven a l'espera que el futur tècnic els aproves.

De fet, un d'aquests fitxatges ha anunciat Ramon Robert a l'Aplec de Penyes de Reus que arribarà la pròxima setmana. El Conseller Delegat, que ha admès que ja hi han negociacions molt avançades amb diversos futbolistes, ha destacat que un d'aquests està jugant ara mateix a l'Eurocopa de França amb la seva selecció, i ha deixat a l'aire si serà o no serà aquest futbolista el primer fitxatge espanyolista que s'anunciarà en la setmana entrant.

Jordi Pineda.