Translate

dimarts, 11 de juliol del 2017

Breus d'actualitat: 13 de juliol de 2017

Mario Hermoso, presentat
El central madrileny ha estat acollit amb molta il·lusió pels afeccionats presents al RCDE Stadium. De perfil esquerrà i polivalent, ja que alterna la posició de central amb la de lateral, el jove defensor madrileny es compromet amb l'Espanyol per les pròximes quatre temporades i el seu traspàs no supera el mig milió. El Reial Madrid, equip de procedència, es guarda dret a tempteig, segons ha informat el conseller delegat Ramon Robert.

Un central i un pivot, les prioritats
Segons ha explicat Jordi Lardín a la presentació de Mario Hermoso, el club es centra ara en la incorporació d'un central contrastat i un pivot defensiu. Diego Reyes té com a prioritat tornar a Barcelona, i ha demanat un últim esforç a l'Espanyol, que no pot assumir les pretensions de l'Oporto. El veterà Naldo del Shalke també figura a l'agenda.

L'Espanyol es desentén del conflicte de Dídac
El seu fitxatge està enquistat. L'Espanyol s'ha apartat de la situació, i ho ha deixat tot en mans del futbolista i el club, l'AEK. Si Dídac Vilà aconsegueix la carta de llibertat, aterrarà a Cornellà-El Prat, però del contrari, ja es busquen alternatives, i el mateix Mario Hermoso podria actuar com a suplent d'Aarón.

Dues sortides imminents
Dels 26 jugadors que actualment figuren a la plantilla, dos no viatjaran a la gira que en breu l'equip emprendrà per Indonèsia perquè les seves respectives lesions els ho impedeixen. És el cas d'Óscar Duarte i Álvaro Vázquez. De totes maneres, tan sols en viatjaran 22, i és que uns altres dos estan molt pròxims a deixar el club i no formaran part de l'expedició. Joan Jordán seria un d'ells.

Joan Jordán, a prop de l'Eibar
El gironí estaria molt a prop de deixar l'Espanyol per posar rumb a EibarQuique no compta amb ell i l'equip basc li veu potencial i bones maneres. Molt probablement no formarà part de l'expedició que posarà rumb a Indonèsia i la seva sortida podria ser imminent.

El davanter, en espera
Felipe Caicedo o Álvaro Vázquez han de sortir perquè arribi un reforç a la part ofensiva, com només la sortida d'Hernán Pérez provocaria que s'anés al mercat cercant un extrem, en aquest cas dretà. Del contrari, l'atac no patirà més moviments. Ara mateix, les situacions dels futbolistes en qüestió estan enquistades.

L'Espanyol B rep una calorosa rebuda a Indonèsia
El filial ha rebut una multitudinària rebuda a Indonèsia en la seva arribada. Abans que ho faci el primer equip, els homes de Gallego ja han aterrat per disputar dos partits en els pròxims dies contra equips del territori. Un centenar de parodistes han estat presents en la roda de premsa del preparador espanyolista i es preveu una bona entrada pel partit de demà, en un estadi on hi caben fins a 75.000 persones.

Jordi Pineda.