Translate

dimecres, 10 de febrer del 2016

Camacho, ben col·locat per tornar

La situació de l'equip és cada dia més desesperant i l'afició pressiona perquè es consumi el cessament de Constantin Galca, el qual només ha aconseguit cinc de vint-i-quatre punts possibles en joc, empitjorant així els números del seu antecessor, Sergio González.

Des de fa dies que ja s'apunta que la seva destitució serà propera, però segons ha pogut saber avui Pericos Online, ningú del club s'atreveix a prendre una decisió tan rellevant com aquesta, i això comportaria que el tècnic romanès encara disposi del partit contra el València per intentar redreçar el rumb de l'equip.

Tot i això, des de la directiva no tenen gens clar que Galca estigui capacitat per treure això endavant, i temen que la temporada acabi amb el pitjor desenllaç possible. Per aquest motiu, ja treballen en la cerca d'un nou entrenador, el tercer, que almenys intenti redreçar el rumb d'un equip que va caient en la classificació a marxes forçades.

Entre els candidats, com hem anat sabent durant la setmana, s'hi troben entrenadors contrastats com Joaquín Caparrós o Juan Carlos Garrido, i d'altres amb no tanta experiència a les banquetes d'elit, com és el cas del tècnic del filial, Lluís Planagumà. Segon ha pogut saber Pericos Onine però, i hauria un tècnic que seria el favorit per sobre de tots els esmentats anteriorment, i aquest seria, sorprenentment, José Antonio Camacho.

L'entrenador murcià, que aquest any complirà seixanta-un anys, podria empendre la seva tercera etapa a l'Espanyol ja que gran part del consell coincidiria que és el perfil adequat per intentar treure a l'equip del pou.

Jordi Pineda.