Translate

dimarts, 4 de juliol del 2017

L'última hora del mercat: Sortides

L'operació sortida continua clarament encallada, i les entrades, en conseqüència, s'endarrereixen més del previst inicialment. El límit salarial impedeix la contractació de nous futbolistes si abans no en surten, i és que el fair-play financer de LaLliga és molt estricte en aquest sentit. Així, doncs, als despatxos de Jordi Lardín i Òscar Perarnau s'està intentant resoldre un trencaclosques complex que consisteix a trobar destinació per RobertoCaicedoHernán i Diop l'abans possible per evitar que es trunquin més operacions. Evitar casos com el de Gorka Iraizoz, que en el seu moment es va cansar d'esperar i va volar, la prioritat.

Roberto Jiménez
Pel que fa a Roberto, és a hores d'ara el que menys preocupa la secretaria tècnica. L'interès del Màlaga és ferm, i amb el recent traspàs de Kameni al Fenerbache, que allibera una fitxa i un lloc a la porteria, més els sis milions ingressats per Sandro, que ha marxat destí Everton, podran fer front als dos que es demanen des de Cornellà, i s'oficialitzarà l'operació ben aviat.

Felipão Caicedo
Més complexa és la situació de l'equatorià. L'estiu passat se'l va renovar i se li va augmentar considerablement el salari, però en cap moment ha gaudit de la confiança de Quique Sánchez Flores. Després d'una temporada amb moments tensos entre club, cos tècnic i jugador, i on el rendiment esportiu tampoc l'avala, la voluntat d'ambdós és buscar una sortida l'abans possible. L'Espanyol s'hauria resignat a deixar-lo sortir per un preu ridícul, considerant-lo amortitzat i valorant positivament l'alliberament del seu salari, que esdevé el principal escull per part del davanter, que no troba cap destinació a Europa, d'on no es vol moure, on li ofereixin una quantitat similar. Es preveu, per tant, que esdevindrà el protagonista del serial de l'estiu, i no seria descartable acabar veient-lo la temporada vinent amb l'elàstica blanc-i-blava, malgrat que cap de les parts ho desitja.

Hernán i Diop
Mentre que pel senegalès les ofertes són inexistents, per l'extrem paraguaià sí que haurien preguntat, però res ferm. Ara bé, per cap dels dos el club està disposat a rebaixar el preu amb els quals els tassa, i si finalment cap club es disposa a abonar tals quantitats, no es mouran. La idea, això sí, seria despendre-s'en, i és que cap dels dos és indispensable per Quique, i de fet, les aparicions d'ambdós en els onzes titulars de l'últim curs han estat escasses, i alliberarien fitxes i salaris. Diners que es podrien destinar a noves altes.

Jordi Pineda.