Translate

dimecres, 17 de febrer del 2016

Galca continua

Semblava impossible un cop acabat l'encontre contra el València, però el consell d'administració, de nou, ens ha tornat a sorprendre i Constantin Galca continuarà seient a la banqueta perica aquest proper dissabte en el partit que l'Espanyol enfrontarà al Deportivo de la Coruña a Cornellà. L'equip, inmers en una gran crisi esportiva, podria acabar entrant en descens si no aconsegueix els tres punts  en un duel que estarà marcat per les urgències, i és que els gallecs arribaran a l'RCDE Stadium també amb molta pressió després d'haver perdut molts punts en les últimes jornades.

Constantin Galca, que no té el suport majoritari de l'afició, ha obtingut un nou crèdit a gràcies al canvi d'imatge de l'equip a València, que no va servir per tornar a Barcelona ni amb un sol punt. El consell i els jugadors, que sí que continuen confiant amb el preparador romanès, han assegurat que l'equip tirarà endavant la difícil situació que travessa i han enviat un missatge tranquil·litzador a l'afició, a la qual demanen unitat i suport.

D'ençà que va arribar, Galca tan sols ha aconseguit guanyar un partit de lliga dels nou que ha disputat, i ha fet que l'equip s'apropi perillosament a la zona de descens, de la qual ara ja només està un punt per sobre. Tot i això, ell assegura que es veu amb forces de revertir la situació i està convençut que contra el Dépor l'equip començarà a sumar.

Mentrestant, continua sonant amb força el nom de José Antonio Camacho com a clar candidat a substituir a Constantin Galca si aquest, un cop més, torna a fallar en el seu ultimàtum.

Jordi Pineda.