Translate

divendres, 1 de juliol del 2016

Arriben Roberto i Reyes, i marxa Raíllo

Ja fa molts dies, i moltes setmanes fins i tot, que la direcció esportiva encapçalada per Ángel Gómez treballa amb el propòsit de construir les bases del que ha de ser el millor Espanyol de la història. Per això, el primer a arribar va ser Quique Sánchez Flores, un tècnic amb experiència en el món del futbol que ha de dirigir al club blanc-i-blau cap a un destí il·lusionant i ambiciós.

Amb el fitxatge de l'entrenador es van començar a desencallar diferents operacions que necessitaven del seu vistiplau, i també van començar a aparèixer els primers fitxatges. El primer a arribar va ser Roberto, un porter veterà i solvent petició expressa de Quique, que havia coincidit amb ell a l'Atlètic de Madrid. Roberto, que va costar a Chen tres milions i mig d'euros, apunta a ser el titular la temporada que ve, i per aquest motiu, Pau s'estaria plantejant sortir cedit per poder tenir lluny de Cornellà uns minuts que a l'Espanyol no tindrà.

Posteriorment, tot just aquesta setmana, es va anunciar el segon fitxatge, José Antonio Reyes, una altra petició expressa de Sánchez Flores. L'extrem va arribar amb la carta de llibertat sota el braç després de no renovar amb el Sevilla, i va firmar un contracte per dues temporades. Reyes, que també va coincidir amb Sánchez Flores al Benfica de Portugal i a l'Atlètic de Madrid, és un jugador ja veterà que aportarà a l'equip màgia i lideratge.

El que queda clar després de conèixer les dues primeres incorporacions és que Ángel Gómez poc té a dir en l'apartat de fitxatges, i és que qui decideix és Quique Sánchez Flores, que també hauria demanat a Jurado i Mario Suárez, dos altres ex deixebles seus a l'Atlètic i al Watford. De totes maneres, no són els únics futbolistes que sonen en òrbita blanc-i-blava. Álvaro Vázquez, canterà perico, estaria a punt de fitxar per desig de Sánchez Flores, i Mario Gómez, ara al Besiktas, seia l'anhel de l'entrenador madrileny, ara per ara impossible d'aconseguir.

D'altra banda, el club també està treballant amb l'operació sortida. Quique Sánchez Flores ja els va dir que no volia que els descartats comencessin la pretemporada, però amb tota seguretat, la seva petició no es podrà complir. Les sortides es couen a foc lent, ja que és difícil trobar acomodament a tots els futbolistes amb els quals no es compta, que són uns quants, i tot just la setmana passada es va conèixer la primera baixa, Raíllo, que va firmar amb el Mallorca per tres anys. Joan Jordán el podria acompanyar, i Montañés podria ser una peça clau per acordar amb el Getafe el fitxatge d'Álvaro Vázquez. Salva Sevilla i Ciani s'estarien mostrant reticents a abandonar el club, i demanarien una nova oportunitat que Sánchez Flores no estaria disposat a donar-los.

Jordi Pineda.