Translate

dissabte, 9 de juliol del 2016

Jurado i Baptistão confirmen les pretensions de Chen

Per si a alguns encara els semblava que les promeses del nou propietari del club no tenien fonament, les contractacions de Jurado i Baptistão aclareixen tots els dubtes. El magnat xinès té les idees clares i no vol deixar lloc a les especulacions ni a les sorpreses. Arreglat el tema econòmic, és època de fitxatges, i té clar que un bon equip només el poden construir a base de jugadors coneixedors de La Lliga, per tant amb experiència, i que puguin donar un bon rendiment de manera immediata.

Confirmades les arribades de Roberto i Reyes, recentment ha estat el torn de Jurado i Baptistão, jugadors que ha demanat Quique, qui ja va donant forma al nou equip que la temporada que ve aspirarà a tot, segons paraules textuals del conseller delegat Ramon Robert.

Respecte a Jurado, ja feia dies que s'especulava amb el seu fitxatge, però no va ser fins dilluns a les onze de la nit que el club va anunciar de manera oficial la seva arribada. Jurado, que l'últim any havia militat al Watford, va ser desig exprés del mateix Quique Sánchez Flores, qui va coincidir amb ell tant en el conjunt anglès com anys abans a l'Atlètic de Madrid, i es converteix així en el tercer futbolista que arriba que formava part de l'Atlètic de Madrid la temporada que Quique en va ser entrenador, després de Roberto i Reyes, ja citats amb anterioritat.

Per la seva banda, Leo Baptistão, tot i no haver coincidit mai amb Quique Sánchez Flores, ha estat també una petició del tècnic madrileny. L'Espanyol, que ha fet oficial el seu fitxatge en les últimes hores, ha anunciat que signa per cinc temporades i que serà un dels millors pagats de la plantilla. El club s'ha hagut de rascar la butxaca amb ell en pagar a l'Atlètic de Madrid, club al qual pertanyia, cinc milions fixs i un altre en variables, una quantitat que no es pagava per cap traspàs des de l'arribada de Sergio García fa gairebé sis estius.

Amb aquests quatre jugadors ja al sac, la direcció esportiva juntament amb el míster, Quique Sánchez Flores, continuen treballant per incorporar altres jugadors que han de reforçar altres línies més debilitades, com és el cas de la defensa o el pivot. Fazio i Camarasa, que no continuaran als seus respectius clubs, podrien ser els següents en caure. Pel que fa al tema de les sortides no hi hauria gaires avanços, encara que jugadors com Jordán o Mamadou disposarien de diverses ofertes i no posarien cap problema a marxar. A més a més, recentment s'ha conegut que la intenció del club després del fitxatge de Leo Baptistão podria ser vendre a Caicedo, qui aquesta última temporada va demostrar estar a un nivell força baix.

Jordi Pineda.